Yoga med Sara

Att komplettera din träning med yoga ger dig förmågan att prestera på din bästa nivå och samtidigt förbli skadefri. Oavsett idrott kommer yoga att öka din kroppskännedom och göra dig mer lyhörd för din kropps behov. Du korrigerar fysiska obalanser samtidigt som du får verktyg för fokus och närvaro på planen, på landsvägen, i skogen eller på banan.

Att yoga med mig innebär större förståelse för vad du behöver både fysiskt och mentalt för att orka hålla en hög nivå i din idrott såväl som i vardagslivet. 

Med basen i hathayoga har jag specialiserat mig på yoga för idrottare. Fokus ligger på att skapa balans i kroppen – mellan flexibilitet och styrka och stress och vila – för att kunna hantera de krav stor mängd träning ställer på kroppen.  Jag anpassar yogan till idrottarens kropp och mentalitet och tar hänsyn till att yogan ska passa in i träningsårets olika perioder med uppbyggnad, formtoppning och tävlingssäsong för att bäst bistå dig i att nå dina mål. 

Som en fördel av att praktisera yoga kommer du känna dig mer avslappnad, vara starkare, ha bättre hållning och lära dig verktyg för att hantera stress i olika former.

Vill du yoga med mig?