Spring med Sara

Ibland är det svårt att veta var man ska börja. Ibland tryter motivationen. Ibland krävs det där lilla extra för att nå sitt mål.

Min träningsfilosofi är att en kropp i balans presterar bättre. Jag har en helhetssyn på löpning och tittar på varje persons unika förutsättningar för att utvecklas. 

Att springa med mig innebär självklart löpträning men även att jobba med faktorer som flexibilitet, styrka, balans och fokus. Helt enkelt att skapa de rätta förutsättningarna för att kunna springa skadefritt och njutningsfullt – då kommer även resultaten. Genom att optimera hur du använder din kropp, din andning och hur du jobbar med målsättning och intentioner kan du springa effektivare och snabbare.

Oavsett om det är bättre uthållighet, ökad rörlighet, bättre stabilitet eller ett starkare mentalt fokus som krävs för att du ska prestera på din bästa personliga nivå kan jag hjälpa dig på vägen.

Vill du springa med mig?