Yoga för löpare i Pildammsparken2

Jag älskar att yoga utomhus. Upplevelsen blir så mycket starkare när man är omsvept av naturen – den friska luften som sveper över huden och fyller lungorna, den ojämna marken, gräs mellan tårna och armar som får sträcka sig upp mot himmel istället för ett tak.

De senaste två åren har jag haft yoga för löpare i Pildammsparken under sommaren.

Detta året blir lite annorlunda. De sista veckorna fram till midsommar håller jag mina klasser som vanligt inne på Studio Frid (inte för att vädret ute är tipptopp just nu ändå…) sen åker jag till USA i fem veckor.

Att hålla klasserna i parken är något av sommarens höjdpunkt. På ett sätt hade jag sett fram emot att ha klasser hela sommaren och är lite ledsen för att det inte blir så, å andra sidan kommer jag ha fullt upp med att roa mig och njuta av att dyka djupare in i yogans värld hos min lärare i ljuvliga Carrboro.

Som tur är kommer jag hem igen i slutet av juli och i augusti blir det åtminstone ett par tillfällen med yoga i parken! Kanske har vädret fattat att det är meningen att vara sol och varmt på sommaren lagom till dess också..

Till jag kommer tillbaka från min resa kan ni yoga i Rönneholmsparken med Studio Frid, i Pildammsparken och på Ribban med Yoga Kendra, på Ribban med Yoga Shala eller varför inte prova SUP-yoga med duktiga Billie (det står på min wish-list i sommar).

Yoga utomhus är fantastiskt. Prova det! Upplev det!

Bor du inte i Malmö så kolla in på Yogobe – de samlar en lista över alla platser i Sverige du kan yoga ute i sommar.

Men i augusti ses vi i Pildammsparken, eller hur?

Kika in här eller på Sara Ivarsson – Move in Balance på FB så att ni inte missar när jag lägger ut dagar och tider.