Som yogalärare känns det som om det borde vara självklart att jag går på en massa klasser, inspireras av andra lärare och ser till min egen utveckling. Men jag är den första att erkänna att det inte alltid är så lätt att få till de där stunderna på yogamattan. Livet och jobbet flimrar förbi så fort att jag knappt hinner med och jag kan räkna på en hand de gånger jag varit på en annan lärares klass på Yoga Kendra. Yoga hemma fungerar mycket bättre, men ibland tryter inspirationen.

Likadant är det säket för dig. Klasser på yogastudion kanske inte synkar tidsmässigt med livspusslet och hemma är det svårt att veta vad man ska ta sig till när yogamattan väl är utrullad.

Då är det bra att det finns sidor som Yogobe som tar yogan raka vägen in i ditt vardagsrum. Och ännu bättre att de har sin härliga #beyoga365 som inspirerar till yoga varje dag med olika teman varje månad.

Allra bäst just nu är att i april är temat Yoga for Runners!

En månad fylld med inspiration, videos med yogapass och blogginlägg anpassade för löpare som vill yoga och yogis som vill springa.

Yoga_challenge_coverphoto_1702x630px Bild: Yogobe

Har du precis som jag en kalender som är så fullklottrad att yogaklasser känns överväldigande just nu eller är nyfiken på yoga men vill prova i hemmets lugna vrå innan du beger dig till en studio så ge Yogobe en chans.

Om du skriver in yogamedsara som kampanjkod kan du prova på Yogobe gratis och utan bindningstid under två veckor. Passa på nu när det är löpartema! Jag kommer att gästblogga om löpning och yoga vid ett par tillfällen – håll utkik efter det!

”Men du, det handlar bara om att dyka upp! Det handlar bara om att ha en vilja och börja göra det, och du börjar där du är, mitt i ditt liv. Med den kunskap du har, med den tid du har, på den plats du är” Yogobe