webb-normal-161

Flexibilitet – styrka – balans. För kropp såväl som sinne.

En jobbresa till Stockholm med Panduro väntar. Det blir en tidig morgon imorgon. Väldigt tidig. Jag tycker om att resa med jobbet. Härliga kollegor väntar och roligt jobb där jag sätter den sista touchen och julkänslan i butiken som dekorationen ger. Vår nya butik öppnar i Barkaby Handelsplats på torsdag.

När jag väl är iväg passar jag som brukligt på att förena nytta med nytta. Eller nöje med nöje som jag ofta ser det då jag älskar mina jobb. Det andra nöjet denna gången är ett snabbmöte med Annie. Efter den lyckade Inspirationsdagen för löpare i oktober kom vi överens om att vi har många gemensamma ambitioner och tillsammans kan hitta på mycket roligheter som vi vill dela med andra. Så vi har lagt ännu ett roligt projekt pipelinen. När jag ändå är i Stockholm är det bra att få diskutera på ett närmre och personligare avstånd än det internet erbjuder.

Fast något som ligger närmre i tiden än mitt och Annies projekt är min och Löparglädjes workshop på lördag – Yoga för löpare på Friskis & Svettis i Ängelholm. Det jag kommer bjuda på under workshopen är:

  • Yoga: Fokus på styrka och att aktivera musklerna inför en löprunda
  • Fördelarna med yoga för löpare
  • Yoga: Fokus på stretch och balans i kroppen
  • Hur kombineras yoga och löpning bäst?
  • Yoga: Fokus på andning, avslappning och återhämtning
Jag ser fram emot tre timmar där jag dels får ge löparna upplevelsen av olika yogapass dels nyttiga råd om kombinationen av yoga och löping. Vill du också yoga med mig? Det går fortfarande att anmäla sig här.