I Löparglädje har jag hittat en väldigt bra samarbetsparter för att inspirera icke-Malmö-löpare.

I senaste numret av Spring kan man hitta en helside-annons om de workshops som vi ordnar tillsammans.

 

Workshop löparglädje

Bild och deltagarkommentarer är från en väldigt rolig och intensiv 3-timmars workshop om löpskolning jag höll i Helsingborg i september.

Näst på tur står ännu en workshop i Yoga för löpare. Denna gången breddar vi ytterligare för att nå ännu fler löpare och håller till på Friskis & Svettis Ängelholm.

På workshopen kommer jag fokusera på att ge deltagarna tips, råd och förslag på olika yogasekvenser man kan göra hemma för olika syften – för styrka, för flexibilitet, för återhämtning. Lite teori, mycket praktik.

 

Workshop: Yoga för löpare – styrka, flexibilitet och fokus. 29 november kl. 10-13 med Sara Ivarsson  

Varför är yoga bra för mig som springer? Kan jag som är så stel göra yoga? Hur anpassar jag yogan till löpträningen?

Svar på dessa och andra frågor får du lördagen den 29 november. Sara Ivarsson, löptränare och yogalärare, leder en workshop där du får ta del och erfara fördelarna med att kombinera yoga och löpning. Workshopen innefattar en föreläsning om hur yoga kan optimera din träning och förhöja löpupplevelsen samt förslag på hur du planerar in yoga i träningskalender. Sara leder under workshopen även yogapass i olika teman som ökar flexibilitet och främjar återhämtningsförmågan, utvecklar bålstyrka och stabilitet samt förbättrar andning och fokus.

Läs mer och anmäl dig här.

 

Bor du varken i närheten av Malmö eller Helsingborg/Ängelholm men vill lära dig om yoga för löpare? Om du springer med en löpargrupp eller känner andra som vill veta mer om hur yoga kan utveckla dig som löpare så tar jag mig gärna till er stad och håller en workshop. Kontakta mig på info@saraivarsson.com.