Now is the time

Jag gillar klockor. Tycker att de kan vara en riktigt snygg accessoar.

Nuförtiden använder jag aldrig klocka. Av någon anledning slutade alla att gå ungefär samtidigt. Jag bytte batteri på 5 klockor samtidigt, men 4 av dem stannade igen. Det kanske var en hint.

Jag fortsatte använda favoritklockan ett tag, just som en accessoar. Men till slut blev det för jobbigt. Även om jag visste att den inte fungerade var det lätt hänt att jag kastade en snabb blick på klockan och rättade mig efter vad den visade. Det slutade alltid med en stressig situation. Så den har legat i lådan tillsammans med de andra de senaste åren.

Nu har jag hittat den perfekta klockan. Jag behöver aldrig bekymra mig för att den ska visa fel.

Klocka NOW

Steal time back  – underbar vision.

Scientists have discovered that time is an illusion. It seems to always be now. It’s now o’clock. Time has been deemed irrelevant. All that remains is an infinite moment. Turn of all your clocks, take out the batteries (recycle them), and enjoy this magnificent now. NOW!
Garni Sohrabian

Det blir en perfekt present till mig själv på min 28-årsdag. Jag själ tillbaka tiden och påminner mig om att tiden bara är en illusion, något som människan har hittat på. Oavsett framtid, oavsett minnen och händelser som skett så är nu alltid nu. Att vänta på vad framtiden kanske eller kanske inte för med sig är att sätta livet på paus. Livet händer inte sen. Det händer nu.

It´s now o´clock.