Jag checkade in på flyget till Lissabon och min bästa vän och checkade ut från jobb, sociala medier, hemsida och blogg. Faktiskt började jag checka ut från delar av det redan innan jag och pojkvännen åkte ner hit. Ibland behövs mer tid för en själv och i en period av mycket jobb och en flytt prioriterar jag min egen yoga och löpning, inre reflektion och lugn samt mina befintliga klienter framför att fixa med hemsida, blogg och sociala medier för att ”vara där ute”.

Medan jag njuter av mina sista dagar här tipsar jag i alla fall om de senaste filmerna i Yoga för Löpare-serien jag gör tillsammans med Spring.

Det senaste numret handlar om balans i rörelse och proprioception – bra för alla löpare och speciellt för er som springer mycket i skog och trail.

I första filmen visar jag balans positioner som förbättrar din balans och samtidigt stärker fötter och höfter. I den andra filmer får du ta del av mina favoritpositioner för underben och fötter som får ta en del stryk när vi springer mycket.