Bra vila innebär inte bara att inte träna. Vad du gör och hur du mår har stor betydelse för hur väl du lyckas återhämta dig dig till nästa löppass.

Nästa nummer av Spring borde ha kommit i brevlådan om du prenumererar. Om du inte prenumererar så gör butikerna det och de brukar få måååånga tidningar. Så du kan införskaffa en där i nästa vecka.

I detta nummer skriver jag om yoga som återhämtning – den viktiga delen i att anpassa yogan till träningen så att yogan balanserar upp träningens krav och inte alltid adderar på mer stress på kroppen. Det finns perioder för fysik krävande yoga även för idrottare, men ibland (ofta) tränar du redan så hårt att yoga istället borde erbjuda avslappning och återhämtning.

I tidningen beskriver jag min absoluta favoritserie mot väggen när kroppen i trött.

Självklart är det filmer även till detta nummer. I första filmen ger jag lite tips som jag göra Legs up the wall ännu bättre och  andra ger jag fler förslag på positioner som är väldigt bra för återhämtning och stressreducering.