2014-09-08 20.05.06
Mina favoritsmycken kommer från Lite Kalabalik.

Lite Kalabalik gör inte bara snygga och unika smycken. De gör även gott här i världen och har designat ett armband som säljs till förmån för SOS-barnbyar.

Vi, alltså Lupita och jag, vill också göra gott, speciellt nu när vi ordnar ett lite större evenemang som  Inspirationsdag för Löpare. Därför har vi idag sett till att en del av anmälningsavgiften bidrar till att ge barn en trygg uppväxt.

Alla deltagare på Inspirationsdagen kommer att hitta armbandet Lite SOS Barnbyar i sin goodie bag. Ett armband som skapar lite kalabalik och mycket kärlek och trygghet.

”Ett armband fyllt av mening, en liten pärla och en stor, ett barn och en förälder. Ett armband för att stärka familjeband som visar att du, eller någon du tycker väldigt mycket om, är en del av världens största familj. 

Armbandet är designat och framtaget för att skapa Lite Kalabalik till förmån för SOS Barnbyar.

Alla intäkter går till SOS Barnbyars projekt för att stödja barns rätt att få växa upp i en familj, med trygghet, respekt och kärlek.”

 

Några få platser till Inspirationsdag för Löpare 11 oktober finns kvar för dig som ännu inte anmält dig. Mejla till info@saraivarsson.com för anmälan.