Det finns många kloka människor som jag inspireras av.

Människor vars ord och handlingar väcker tankar och motiverar.

Ann-Sofie Forsmark är en sådan person. Jag är en trogen läsare av hennes blogg och älskar hur hon frikostigt öser motivation, tips och kärlek över sina läsare. Jag hittar alltid något att ta till mig i hennes texter, ibland något litet som får mig att le lite bredare, ibland något som rotar sig djupt och får mig att se världen med nya ögon.

En annan sådan person är min naprapat Jimmy Palm som har räddat min löparkropp många gånger. Vi har alltid bra diskussioner och jag , som älskar att nörda in mig på anatomi och löparkroppen, har lärt mig mycket genom åren genom att vara frågvis och genom att ha öron som stora trattar när jag hänger hos honom eller när han föreläser på Skånes Friidrottsförbunds löptränarutbildningar som jag är med och organiserar.

Jag tänker att deras tankar och funderingar även borde inspirera andra än mig.

Dessutom gillar jag ju att skapa sammanhang för kunskapsutbyte, diskussion och nya möten.

Så vad är bättre än att skapa ett event – en helgdag med roliga föreläsningar och pass med fokus på löpning och hälsa och möjligheten att hänga med  likasinnade människor?

Tillsammans med Lupita ordnar jag Inspirationdag för löpare 11 oktober i Malmö.

Medan du läser vidare om eventet nedan och anmäler dig så raggar vi sponsorer och förbereder föreläsningar fulla med bra tips och motivation för att göra dagen till den bästa kickstarten inför höstens och vinterns träning!

sInspirationsdag för löpare_A3 b