Första dagen på IdrottsMässan kändes sparsmakat besökt. Det var inte mycket människor i rörelse på området.

Men så var jag där ganska tidigt också. Det kan vara så att det kom fler besökare på eftermiddagen när jag låg horisontellt i vattnet i Västra Hamnen och vevade mig fram i vattnet. Det är ju trots allt torsdag och folk jobbar.

Jag passade på att råplugga på morgonen för att hinna till mässan när de öppnade vid lunchtid. Där fräschade jag upp fysiologikunskapen, blev härligt avslappnad med lätt men effektfull yoga med Annette Lefterow och lät allt för trevliga tjejer i Holistic-montern övertala mig att ge dem alla mina pengar. Eller övertala och övertala. Det var ju typ halva priset, jag kunde inte låta bli.

Nu ekade det tomt i de stora lokalerna, både bland utställningsmontrarna och på föreläsningarna och den mastiga känslan som mässor brukar ge mig uteblev. Jag hoppas på mer besökare under helgen. Mässan är en stor satsning med ett otroligt utbud och väldigt stor potential. Det vill vi ju har kvar här i Malmö!