En löpares kropp behöver mer än löpning.
Under våren och sommaren ligger mycket fokus på diverse lopp och alla träningspass blir löpning – man ”måste” ju bli uthålligare, snabbare, bättre. Fast om fordonets chassi är skröppligt spelar inte motorkraften så stor roll, eller hur? Tänk om ”bättre” faktiskt innebär lite mindre löpning?

Hösten är den perfekta tiden att trappa ner löpningen och trappa upp andra typer av träning. Låt kroppen få röra sig på nya sätt, se till att du har tillräcklig rörlighet, tillräcklig styrka och tillräckligt bra samarbete mellan nervsystem och muskler för att springa effektivt. Upptäck dina svaga punkter och ge dig själv tid att jobba på dem.

Förhoppningsvis märker du så stor förbättring att mobilitetsövningar, styrketräning och motorisk kontroll blir lika viktiga delar i träningen som löpningen är – och de får bli ett naturligt inslag även när löpningen hettar till.

Under de 4 torsdagar som infaller i november kan du kombinera löpning som fokuserar på löpskolning och kortare löpsträckor med yoga för löpare. 40+75 minuter som ger dig en bra grund att fortsätta bygga vidare på.

Kom och spring med Sara i november!

I november kan du kombinera yoga för löpare med löpning! Under fyra torsdagar håller Sara ett löppass i ca 40 minuter innan vi går in i yogasalen avslutar med 75 minuter Yoga för Runners. Löpningen som består av löpskolning och fartlek passar nybörjaren lika bra som den erfarne löparen. Det är ett perfekt tillfälle att träna på löpteknik och få tips och råd kring löpning. Den efterföljande yogan balanserar och tar hand om löparkroppen oavsett om du är ny på yogamattan eller en van yogi.

Löpning: 16.45- ca 17.25

Du kan lämna dina saker på Studio Frid under löpning. Tänk på att ha med en t-shirt att byta om till inför yogan så att du inte fryser i en fuktig tröja.

Yoga: 17.30-18.45

Kurs:  Löpning + Yoga   995 kr

          450 kr För dig som har månads eller årskort på Studio Frid (välj då detta alternativ vid betalningen)

Läs mer och anmäl dig på Studio Frids hemsida