Jag är väldigt tacksam för att min stora kärlek gillar att spendera kvällar i en mörk skog för att häfta upp reflexer med mig. Men det är väl det som gör honom till min stora kärlek.

En skog. Mörker. Tystnad.

En pannlampa, löparskor, en påse med reflexer, en häftpistol och min stora kärlek.

Jag förstår inte varför folk tycker illa om måndagar. De blir ju bara vad man gör dem till.

Reflexslingorna vi satte upp förra hösten behöver en uppfräschning. Så vi tog på oss pannlamporna och gav oss ut i en mörk skog som doftade våta höstlöv. Jag gör min måndag bra.

5k-slingan uppdaterades och blev påfylld med reflexer. Underlaget granskades. Det ser bra ut.

Nu fattas bara löpare på stigarna. Jag vet att ett par av mina läsare inte är på Facebook. Om ni inte är det och har sett att det är reflexlöpning på onsdag så vet ni i alla fall nu (jag lovar att vara ute i godare tid nästa gång):

Mörkret har tagit vid och låter oss upptäcka en annan dimension av löpningen.

Kom och spring reflexbanan i Bokskogen med oss! Vi springer i mörker med pannlampa och låter oss ledas genom skogen av glittrande reflexer på någon av slingorna som är 5, 10 eller 15 km. Vi följs åt i skogen i ett lagom tempo, i olika grupper om det behövs.

Vi utgår från Skabersjöparkering i Torup onsdagen den 19 november kl 18.00. Beroende på tempo och distans springer vi max 1,5 tim.

Anmäl dig om du kommer så att vi vet vem vi ska hålla utkik efter, och locka gärna med dig en vän eller två så att vi skapar ett riktigt härligt pannlampe-tåg i skogen.

 

23 anmälda och 15 på kanske.

Har du något bättre för dig på onsdag? Nej tänkte väl det!

Kom igen, nu fyller vi skogen med ljus i höstmörkret. Gör din onsdag bra.