Förutom de där självklara sakerna som att det gör ont och man blir till viss del rörelsehindrad blir så har mitt lilla missöde förra fredagen fört med sig tre speciellt dåliga saker:

  1. Jag kan inte cykla till jobb. Det sänker humöret för att 1) jag går miste om en timmes automatisk frisk luft, 2) jag inte får den sköna starten och avslutet på arbetsdagen som rörelse innebär och 3) jag kan inte bara glida förbi bilköerna på cykelvägarna utan måste trängas med en massa andra bilister i stan
  2. Jag trillade på min mobil när knäet stack sin väg. Det är dåligt för att 1) den gick sönder 2) den var bara en månad gammal 3) jag är inte en fan av teknik och hade precis listat ut hur den fungerade och gjort alla inställningarna jag behöver 4) idag fick en ny och måste göra om alla inställningar 5) eftersom jag inte är ett fan av teknik har jag envisats med papperskalender. När jag köpte den nya mobilen fick den äran ta över som kalender och nu har jag alltså ingen aning om vad jag planerat. Alls. Ber om ursäkter för dubbelbokningar ett tag framöver.
  3. Jag kan inte vara med på Stävie Trail. Jag som tänkte att det skulle bli ett premiärlöp. Har du missat Stävie Trail? Kolla in och anmäl dig! Har du sett det men inte anmält dig? Går in och anmäl dig! Har du anmält dig? Bra gjort – jag kommer och hejar på dig!