Min ambition med att vara ute minst 90 minuter varje dag har gått sådär.

En kombination av löpning har ersatts med rehabövningar inomhus, cykeln till jobb har bytts till bil (men i slutet av nästa vecka kan det nog vara dags att plocka fram cykeln igen) och mycket jobb är visserligen starkt bidragande faktorer, men  det ska också erkännas att jag varit lite lat och helt enkelt inte tagit mig tiden och sett till att få lite frisk luft.

Tur då att jag har klienter som anlitar mig och får ut mig i Malmö med omnejd för att tillgodose deras träning.

Denna lördag startade med PT-löpning i Kungsparken och studier av löpstil, styrkor och svagheter och genomgång av övningar och träningstips tillsammans en ny klient. Med transport till parken blev det sammanlagt minst 90 minuter utomhus.

Att jag sen suttit bänkad framför OS resten av dagen är en annan sak. Jag har i alla fall i två omgångar pallrat mig upp ur soffan för att utföra mina rehabövningar.

På tisdag väntar testlopp för en annan min adebpt Lupita och då rullar jag bredvid på cykeln och får upp farten så att det fläktar i fartvinden.

Och efter några veckors uppehåll är det nästa lördag, 1:e mars, dags för backattack i Torup igen. Mitt knä får fortsatt vila, men min röst är det inget fel på så nog kan jag leda pass och peppa deltagarna genom backintervallerna samtidigt som jag får min dagliga dos frisk luft, dessutom i bästa naturen.

Har du tid över och också vill få minst 90 minuter frisk luft och träning så träffas vi vid de röda bänkarna utanför Torups friluftsgård kl 10. Gå gärna in på Löparprojketet i Skånes på Facebook. Där lägger jag upp alla gemensamma träningspass.

DSC_1788

Sånt här väder kan vi nog inte räkna med den 1:e mars, men visst borde våren vara på väg snart?