Om man håller för munnen på henne så spricker det där bak”, sa min chef och syftade på sin systerdotter. Men både hon och kollegorna vände sig och tittade på mig. Tydligen överens om att samma sak gäller mig.

Jag är bra på att prata. Om ämnet är kärt är det inte svårt att få igång mig.

Ibland kan jag bli trött på min egen röst. Men för det mesta är jag stolt. Att jag pratar mycket speglar mitt engagemang.

I fredags hade jag ett trevligt samtal med Veronica Jäderlund. Det kunde varit ett samtal som vilket som helst om ett gemensamt intresse i form av yoga och löpning. Ett klassiskt tillfälle där min mun löper amok i ivern att få diskutera ett roligt ämne.

Nu kände jag en tydlig närvaro av nervositet  i kroppen för jag visste att hon spelade in allt jag sa för ett avsnitt till hennes podcast Hälsa på dina villkor. Efter vi sagt hejdå funderade på vad jag egentligen hade sagt. Jag visste att jag hade pratat, men hade det kommit något vettigt ur min mun?

Ni kan lyssna på avsnittet här på Veronicas hemsida Skön Puls. Några vettiga saker lyckades jag förmedla och om inte annat så tycker jag att mitt engagemang och entusiasm lyser igenom.