Reflexlöpare

26 pannlampe-entusiaster

I onsdags samlades 26 löpare sugna på att uppleva det magiska med att springa i sin egna pannlampas ljusbubbla. I övrigt omgivna av totalt mörker, glittrande reflexer och glittrande djurögon.

Hälften av gruppen var nöjda med 5 kilometer medan andra hälften ville vara ute på slingorna längre och valde 10 kilometer.

Två varv på den reflex-kontrollerade 5:an lockade inte lika mycket som ett äventyr på 10k-slingan.  För ett äventyr blev det för de som gav sig iväg på 10k trots min stilla varning om att det skedde på egen risk då den inte var lika noggrant uppdaterad som 5:an.

Det visade sig att reflexerna var svårupptäckta, och några nedfallna. Ett tag var jag lite bekymrad för morgondagens tidningsrubriker om skallgång i skogen på jakt efter vilselöpta pannlamps-entusiaster.

Men efter lite om och men hade alla löpare hittat tillbaka till parkeringen och Söderåsens FK slapp rekrytera nya klubbmedlemmar.

Reflexlöpare 2

Magisk löpning i mörkret

Själv njöt jag av 5:an och fick en fin tur på löpglada ben och ser fram emot mer reflexlöpning snart. Efter att även 10:an kontrollerats ordentligt 😉

Mest nöjd annars var jag över min nya jacka. Efter lite pyssel och knåp med självhäftande reflexbokstäver från jobb syns jag ordentligt när jag springer nu när mörkret tar över vår tillvaro ett par månader framöver.

Yoga for runners reflex

YOGA FOR RUNNERS lyser upp i mörkret

Syns du när du springer i mörkret?