Yoga för löpare, yoga för dig

 

Jag hade nästan glömt bort intervjun för ett par månader sen, då jag efter en avslutad dag på min yogautbildning i Stockholm blev uppringd av Thomas som jobbar för tidningen Yoga för dig. De skulle göra en artikel om yoga för löpare och fina Jona som blivit intervjuad i tidningen tidigare hade tipsat om mig.

Glad över att få dela med mig om det som är en så viktigt del i mitt liv och som jag tror att många kan dra stor fördel av pladdrade jag på om kombinationen yoga och löpning.

Så dagens Måndagsyoga med Sara blir en liten egoboost i form av en artikel om mig. En reminder (för gamla läsare) eller en introduktion (för nya läsare) om hur jag kom in på yoga, mina tankar kring yoga för löpare och några tips att tänka på om man är intresserad. Ni läsa resultatet av allt mitt pladdrande här.