Yoga i Pildammsparken med Sara

Yogan i Pildammsparken är i full gång. Igår hade njöt vi av den tredje klassen i skuggan av träden. Nästa vecka ses vi tisdag och torsdag, men redan imorgon, lördag, har jag lagt in en extra klass. Jag älskar känslan av närvaro och lugn som infinner sig under yoga efter att jag har sprungit och pulsen har varit hög. Så imorgon erbjuder jag möjligheten att springa med mig först för att sedan avsluta med skön yoga.

Följande gäller:

På lördag kombinerar jag två event – Löparprojektet-löpning och Yoga for live it up!. Underbart att få full genomströmning av syre i kroppen och låta musklerna jobba och sedan få sträcka ut på yogamattan och kickstarta återhämtningen!

Kom på båda eller en av dem.

Mellan 9.30 och strax innan 11 kör vi löpskolning och intervaller (antagligen en stege) i parken
Mötesplats: Korsningen John Ericssons väg/Baltiska vägen
OBS! Tänk på att det är kl 9.30 och inte 10.00 som det brukar vara.

Därefter, kl 11, håller jag Yoga for live it up! – en välgörenhetsklass där avgiften på 50kr går direkt till live it up! Läs mer, och se karta här för mötesplats om du inte kommer på löpningen innan.