Vi springer för att vi älskar att springa. Det får oss att känna oss levande. Ännu mer levande känner vi oss när vi springer tätt in på naturen i en nattsvart skog, med bara ett guppande ljus från pannlampan.

Fredagen den 18 september bjuder Live Love Run in till After Work Run, eller Start the Weekend Run – vad som passar in på dig 🙂

Vi träffas 21.00 på Skabersjöparkeringen i Torup (OBS! Ej parkeringen vid Torups Friluftsgård). Där finns en 5 km-slinga med reflexer. Du tar på dig din pannlampa och följer de glittrande reflexerna ett eller två varv, alltså 5 eller 10 km. Vi tar oss fram tillsammans på skogsstigar som ett lysande pärlband. Vi ser efter varandra och ingen behöver springa själv om man inte vill.

Vi har 5-6 pannlampor att låna ut om du inte har en egen men gärna vill uppleva magin i att springa i mörkret. Hör av dig i så fall.

Upplev reflexlöpningens magi – LIVE LOVE RUN

Fredag som det är bjuder vi på lite löpargott signerat Friggs i samband med reflexlöpningen. Anmäl dig på här, eller skriv en kommentar till detta inlägg om du inte har Facebook!