Myllret. Aktiviteten. Förberedelserna. Nervositeten. Förväntan. De sammanbitna minerna. De spralliga benen.

Härliga tävlingsstämning.

2014-08-10 08.30.25

Start!

2014-08-10 09.36.26

Charlotta i rött debuterade i triathlon med en förstaplats i sprint motion. Starkt!

Malmö Triathlon, har avgjorts i helgen och Malmö har varit full av triathloncyklar på väg till och från Västra Hamnen som utgjorde scenen för kampen om medaljerna, upplevelserna och genomförandena.

Klockan 8 i morse var jag vid startområdet som sjöd av aktivitet. Medan jag letade efter vänner och bekanta som det skulle hejas på njöt jag av stämningen minuterna innan start.

Under mina tävlingsår har jag både hatat och älskat att tävla.

Idag kände jag en sån längtan efter att vara en del av tävlingen. Kanske inte just triathlon, men vara med i tävlingssammanhang. Att också vara småstirrig och laddad. Ha fjärilar i magen och nummerlapp på bröstet. Att vinka nervöst till familj och vänner som ska heja på mig. Att inte bara önska lycka till utan även bli önskad lycka till. Att få ge allt och låta tröttheten och mjölksyran skölja över en sista biten in mot mål för att sedan pusta ut och låta stoltheten och glädjen ta över.

Just nu är jag mest glad över att jag springer igen. Men man kan ju alltid drömma.