2015-08-14 19.58.26 (969x1024)

Sommarvärmen håller i samtidigt som höstens alla roliga aktiviteter gör intåg – en fin kombination.

Denna veckan börjar Studio Frids höstschema och i höst och vinter kommer jag hålla två klasser där. Ny är Hatha I på onsdagar 17.30-18.45, medan Yoga for Runners ligger kvar på torsdagar 17.30-18.45 som tidigare. Jag har längtat efter mina klassar så det ska bli så härligt att få komma igång!

Nästa helg springer jag glatt fram i Stockholm då jag är med och coachar och håller yoga för löpare på Run Happy Day. Det är några dagar kvar att anmäla sig på om du vill vara med!

Den 3:e oktober åker jag till Göteborg. Två tillfällen med yoga för löpare erbjuder jag på Runner´s Convention. Där finns även en massa andra klasser att gå på och du mixar ihop din egen dag. vi kanske ses där?

Sedan roligast av allt: Mitt och min fantastiska löparpartner Lupitas (som sprang 246 km från ena sidan av Skåne och tillbaka i helgen) egna arrangemang här i Malmö – LIVE LOVE RUN. Oftast händer allt i Stockholm eller Göteborg. Vi behöver lite happenings här nere i söder också tänkte vi och höll eventet första gången förra hösten. Nu är det dags igen och i år bjuder vi på en dag med föreläsning om träningslära med fd engelska landslagslöparen Ian, motivationsdiskussion med Lupita, yoga och intervaller med mig, andra härliga deltagare och smått och gott i goodie bagen. Boka in den 10:e oktober och glöm inte anmäla dig – anmälan innan torsdag ger 100 kr i Early bird-rabatt.