Inspirationsdag för löpare 11 oktober Header 2

Jag har ordnat mindre träningsdagar och roddat och föreläst på Skånska Friidrottsförbundets löptränarutbildningar förut med Inspirationsdag för löpare är det största evenemang jag hittills har engagerat mig i.

Evenemanget ska marknadsföras. Det måste finnas lokaler som fungerar för både föreläsning och Yoga för löpare-pass. Jag är noga med att deltagarna ska få god och hälsosam lunch och fika. Anmälningar, betalningar och bekräftelsemejl ska hållas koll på. Goodie bags ska skaffas och sedan packas.

Som tur är har jag bra hjälp av min ultra-adept Lupita som är min partner i detta evenemang. Hon är en mästare på att organisera och skaffa sponsorer som vi gärna vill samarbeta med. Och inte minst bistår hon med härlig energi och glädje under varje planeringsmöte och avstämning vi har.

Jag är så glad att se att platserna börjar fyllas upp.

När det är ett evenemang man ordnar själv från grunden känns det extra varmt i hjärtat när intresset är stort.

Lupita och jag har planerat föreläsningar och pass efter vad som intresserar och hjälper oss i träningen och livet och jag är så glad över att ha med #Badass Ann-Sofie och Naprapat Jimmy denna dag. Jag VET att de är fantastiska inom sina respektive områden och att det kommer bli helt fantastiskt inspirerande och lärorikt att lyssna på dem. Jag VET också att yoga för löpare är väldigt nyttigt och kommer att gynna många i löparspåret.

Men det är inte bara föreläsningarna som gör mig glad i magen. Möjligheten att samla likasinnade som kan lära sig lika mycket av att utbyta egna erfarenheter med varandra som de kan lära sig av föreläsarna är minst lika viktig.

Det är två veckor kvar av anmälningstiden, men eftersom antalet deltagare är begränsat till 30 är det bra att anmäla sig i tid då platserna börjar ta slut.

Inspirationsdag för löpare är (hittills) sponsrade av