Det var ett tag sen jag höll backträning med Löparprojektet, men det är inte alltid tiden finns till allt man vill göra.

Jag har saknat träningarna och på lördag kör jag ett sommarbackpass med utgångspunkt från Dalby stenbrott. Om du ärsugen på att hänga på hittar du informationen om passet nedan, men tänk på att det alltid är säkrast att anmäla sig till evenemanget på Facebook för att hålla sig uppdaterad på om något skulle ändras.

Long time no see!
Det var väldigt längesen vi körde backar men nu bjuder jag in alla som behöver få lite fart på semestern eller som behöver tvinga undan jobbtankarna i väntan på semester till en härligt tuff backträning.
Jag erbjuder en vacker uppvärmningsrunda runt Dalby Stenbrott, följt av löpskolning, innan vi tar tag i backen som är medellång/lång och svagt lutande för teknikfokus och fart.
Efteråt kan man svalka sig med ett dopp i stenbrottet!

Vi ses vid stora grusparkeringen vid Dalby Stenbrott kl 10 på lördag.