SaraIvarsson_logo_RGB1

Löparglädje – gör löpningen till en livsstil
Efter en veckas intensiv djupdykning i yogautbildningen är det dags att ta sig tillbaka till verkligheten.

Nya kunskaper och lärdomar kommer på yogamattan men stannar inte där. De vävs in i mitt liv, mitt coachande, min roll som yogalärare, min vardag. Yogan levs ut på riktigt först när jag kommer ut i verkligheten.

Verkligheten erbjuder  en väldigt spännande och efterlängtad höst. Jag startar redan denna helg med i workshop tillsammans med Löparglädje i Helsingborg.

En workshop om löpskolning, löpteknik och löpekonomi.

Nu när hösten tar vid och de flesta tävlingar är avklarade kommer en perfekt tid att jobba med de bitar som ofta hamnar i skymundan när vi bara har ögon på löptävlingar.  Ge kroppen lite välförtjänt vila från ren löpning och utnyttja tiden att jobba med teknik och kroppsmedvetenhet.

Löpskolning ger löpspecifik styrka och utvecklar hjärnans samverkan med musklerna. Med regelbunden löpskolning förbättrar du din koordination, tajming, styrka och stabilitet vilket ökar din förmåga att hålla tempot och teknik även när du är trött.

Läs mer om tider, priser och anmälan här.

Befinner du dig i Helsingborg på lördag så tveka inte att anmäla dig. Det blir 3 timmar där vi pusslar ihop olika faktorer som ger mer utdelning i löpspåret med mindre ansträngning.