Sommaryoga i parken 29 juni 2016

Under sommaren har jag hållit Sommaryoga i Pildammsparken. Det har precis som tidigare år inneburit nervöst sneglande på himmeln och väderleksrapporterna med tanke på det svenska sommarvädret, men i slutändan har varje pass blivit riktigt bra.

Två veckor återstår och nu på onsdag, 3:e augusti, har jag även bjudit in till löpning innan. Nedan kan du se informationen som man även kan läsa på Träna i Parkens evenemang.

 

Detta pass är en del av Träna i Parken. Passet är gratis och alla är välkomna.

Pre-yoga Run

3 augusti 17.00-17.50
Plats: Vi träffas på gräsmattan mellan Margaretapaviljongen och Baltiska vägen.

Den 3:e augusti finns möjligheten att kombinera Sommaryoga med Sara Ivarsson med ett inledande löppass. Passet är 50 minuter med fokus på löpskolning och löpteknik.

Vi träffas på gräsmattan mellan Margareta Paviljongen och Baltiska vägen. Efter löppasset hålls en yoga klass på samma plats. Man kan lämna eventuell yogamatta/handduk/filt på gräsmattan under löpningen.

Självklart är du välkommen att vara med på löpningen även om du inte har möjlighet att delta i yogapasset efter.

Passet hålls av Sara Ivarsson som har lång erfarenhet som löpare, löptränare och yogalärare. Sara värderar kvalitéerna som yogan ger enormt högt för både god hälsa och prestation. Hon håller öppna klasser i Yoga for Runners och Hatha på Studio Frid i Malmö samt jobbar med privatklienter och föreningar för att utveckla kroppskännedom, stabilitet och balans i kroppen och livet.