Aktuellt

Yoga – Studio Frid

Hatha I – Öppen klass
Onsdagar
17.50-19.05 @ Studio Frid

Hatha Gentle – Öppen klass
Fredagar
10.30-12.00 @ Studio Frid

Yoga för Bröstcancerföreningen – Kurs
10 torsdagar – Tillfälligt inställd pga Covid-19

11.00-12.15 @ Studio Frid
19.10-20.25 @ Studio Frid

Jag erbjuder även privat yoga för dig som inte vill eller kan gå på en öppen klass. Jag är utbildad inom fysisk hatha yoga, restorative yoga och terapeutisk yoga och kan hjälpa dig att skapa en yogapraktik som riktar sig mot just dina behov.
Yoga för företag, idrottsklubbar- och föreningar och olika grupper leder jag också. För priser och mer information om privat yoga, kontakta mig på info@saraivarsson.com.

Aktuellt

Löpning

Det finns flera olika möjligheter att springa med mig. Jag anordnar Reflexlöpningar för mitt eget projekt Live Love Run. Jag är även tränare för Heleneholm IF:s Långlöparsektion där jag håller pass regelbundet för medlemmar samt att jag håller flertalet träningspass när klubben anordnar öppna träningar i samband med Yddingeloppet och Göteborgsvarvet.

För dig som vill ha all fokus på dig och din träning erbjuder jag privat löpning. Vill du komma igång; har hamnat på en platå och söker ny inspiration; eller känner att du behöver vässa löpformen för att nå ditt mål är det många gånger lättare om du har en stöttepelare till hands.

Likaså kan det vara givande att samla en kompisgrupp eller kollegor och få riktad löpträning i en liten grupp vid ett eller flera tillfällen.

Är du via företag eller som privatperson intresserad av att träna med mig, eller har frågor, kontakta mig på info@saraivarsson.com.

Aktuellt

Workshop – kurser

Jag föreläser och håller workshops inom yoga, löpning, stresshantering och hälsa. MER INFO KOMMER

Nedan kan du se aktuella föreläsningar och kurser. Är du intresserad av föreläsning i din förening, på ett event eller på ditt företag kontakta mig på info@saraivarsson.com.