Sommaryoga i Pildammsparken 2018

Sommaryoga 2018

När: Torsdagara 28 juni, 5 juli och 12 juli
Klockan: 18.00-19.00
Plats: Pildammsparken, se karta nedan
Pris: Yogan hålls tillsammans med Träna i parken vilket innebär att passet är gratis – men du får väldigt gärna donera en slant till live it up!

Ta med:Kläder efter väder + yogamatta. Liggunderlag, filt eller handduk går också bra, eller så kan gräset fungera utmärkt om du verkligen vill ha närheten till naturen. En filt eller överdragskläder till den avslutande vilan kan vara skönt.

Yogan ställs in vid regn – men kolla checka gärna eventuella ändringar in på facebook-eventet på Träna i Parken, regn på morgonen hindrar ju inte yoga på kvällen!

Sommaryoga i Pildammsparken 2018

I

Årets sommaryoga i Pildammsparken presenteras tillsammans med Träna i parken som erbjuder gratis utomhusträning för alla.
Precis som de senaste åren håller jag sommaryogan till förmån för projektet live it up! som drivs av Helene Nilsson och Karen Holst – och du är väldigt välkommen att lämna en valfri donation för att stötta deras ledarskapsprogram. Läs mer om live it up! till vänster.

Klasserna är anpassade för alla nivåer så att alla ska känna sig välkomna och kunna delta. Under klasserna, som är baserade på hathayoga, mixar vi andningsövningar med positioner för stabilitet, rörlighet, balans, närvaro och fokus. Yogan passar lika bra för dig som behöver ett balanserade komplement till din träning som för dig som vill få in mer medveten rörelse och avslappning i vardagen.

live it up!

live it up! är ett fantatsiskt initiativ som jag gärna vill stötta och alla donationer under min sommaryoga går till projektet. live it up! drivs av Helene Nilsson och Karen Holst som jobbar för stärka kvinnligt ledarskap och arrangerar ledarskapsprogram för unga tjejer från Skåne.

”Our mission at live it up! is to help young women tap into the limitless depths of their personal power and then channel that surge into their ability to rise as changemakers in their communities. We say dream it, do it, live it up!”

Läs mer på live it up leadership eller följ dem på live it up på Facebook.