Jag håller föreläsningar och workshops i Yoga för Athletes och Yoga for Runners. Jag är även en av kursledarna och föreläser under Skånes Friidrottsförbunds Löptränarutbildningar.

Nedan kan du se aktuella föreläsningar och kurser. Är du intresserad av föreläsning i din förening, på ett event eller på ditt företag kontakta mig på info@saraivarsson.com.

Workshops/kurser

Run Happy Day – 29 augusti

Gillar du att springa? Då är Run Happy Day något för dig! Run Happy Day har skapats för alla löparentusiaster och passar såväl nybörjaren som den avancerade löparen med stor vana. Under en hel dag fokuserar vi på löparglädje och specifik löpteknik med målet att alla ska vara bättre löpare vid dagens slut. Våra välmeriterade coacher kan ge dig och ditt löpsteg det där lilla extra!

Run Happy Day är ett samarbete mellan Urban Tribes och träningsevent.se och vi välkomnar löpare på alla nivåer.

Instruktörer är Rubin McRae, Lisa McRae, Sirpa Felhender, Pernilla Ohlsson, Sara Ivarsson och Ulrika Flodin.

Läs mer och anmäl dig på Run Happy Day.

Workshops/kurser

The Runner´s Convention – 3 oktober

Ett konvent av löpare för löpare. Med Salming som arrangör skapas en heldag fylld med träning, föreläsningar, workshops och personlig coachning tillsammans med många fantastiska personligheter. Let us have fun Running together!

Jag kommer hålla klassen Yoga for Runners – Move in Balance och workshopen Yoga for Runners – Prepare & Recover under dagen.

The Runner´s Convention uppdaterar löpande information och nyheter på Facebook.

Live Love Run – 10 oktober

Missa inte när jag och Lupita arrangerar vår egna inspirationsdag för löpare i Malmö – LIVE LOVE RUN.

I år får du lyssna på förre detta engelska landslagslöparen Ian Manners prata om träningsfysiologins grundläggande principer, energisystem och de 5 S:en som krävs för att utvecklas som löpare.
Ultralöparen och fil. dr. i socialt arbete Lupita Svensson bjuder in till en lustfylld diskussion om motivation och vad som driver oss till nya höjder.
Tillsammans med Sara Ivarsson får du prova på hur yoga anpassad för löpare kan vara tuff styrka, rörlighetsträning eller avslappnande återhämtning beroende på dina mål och ambitioner. Sara ser även till att pulsen går hög under ett intervallpass som anpassas till din nivå – en utmaning för den erfarne löparen och en inblick i intervallträning för nybörjaren.

Save the date – mer information om anmälan och dagen kommer snart! Håll dig uppdaterad på vår Facebook-sida Live Love Run 10/10